Print this page
Fantastisk 70-talls show i Kolben!
 
 

Med Kari Gjærum som gjesteartist presenterte Sofiemyr Skolekorps lørdag 24. oktober 2009 et forrykende show av en konsert. Dette ble en funky kveld av de sjeldne – hvor nok mange ble overrasket over hvor tøff en korpskonsert faktisk kan være!

Konserten startet noe mer tradisjonelt med et flott arrangement av amerikansk OL-musikk og tradisjonsrik engelsk musikk. Deretter kom juniorkorpset på scenen og ga oss en overgang til 70-tallet bl.a. med et Village People arrangement. Utrolig hvilken lyd det er i Sofiemyrs juniorer!

Etter pausen kom så ”trøkket”. Et arrangement på en Earth Wind and Fire låt startet showet og Kari Gjærum kom på scenen. Herlig sound og presisjon fra korpset og en meget bra vokalist! 10 gode og velkjente låter ble presentert for et publikum som virkelig hadde problemer med å holde kroppen rolig. The Carpenteres, Michael Jackson, ABBA, Grease m.m. Alt ny-arrangert av dirigent Idar Torskangerpoll for korpsets besetning. Korpset var også forsterket av vår instruktør Thomas Johansson som hadde noen utrolige trompetsoloer og korpsfedrene Sverre og Ole Sigvart (”pappabandet”) på gitar og piano.