Sofiemyr Skolekorps
Velkommen til Sofiemyr skolekorps og hornet.no
 • Hva skjer    • Bli musikant    • Om korpset    • Styret og komiteer    • Aktuelt    • Fotoalbum    • Musikken vi spiller     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 946 232

 

 Juniorene på tur til Lillehammer

Sofiemyrs juniorer har igjen tatt turen til Lillehammer. Det var en stor opplevelse for alle som var med.

Fredag 5. juni var det 35 spente unger og 7 spente voksne som gikk på bussen ved kirken og vinket farvel til familien. Bussen delte vi med Langhus skolekorps, og det var både gamle kjente og nye fjes å se. Etter en flott busstur med bollestopp på Lygnaseter kom vi frem til Åretta skole der vi skulle bo hele helgen.

Lørdag var vi meget tidlig oppe og spilte i gågata mens butikkene åpnet. Publikummet var sparsomt men turistene som møtte opp var mektig imponert. Etterpå var vi innom Lysgårdsbakken og tittet på sommerhopptrening før vi kjørte til Norsk Vegmuseum hvor vi spiste lunch og fikk løpt av oss lopper. På ettermiddagen var det spilling og taler i parken i Lillehammer med påfølgende spilling av fellesnummer. Lørdag kveld var det grilling og underholdning i skolegården der vi bodde, og det ble god tid til lek og moro.

Søndag pakket vi bagasjen etter frokost og da Hunderfossen Familiepark åpnet stod vi klare med instrumenter. Det ble fellesnummer i parken, og etterpå ble det opptreden foran Eventyrslottet med både Kul Blues og Beatles. Her hadde vi bra med publikum og både turister, andre korps og festivalarrangøren gav oss positive tilbakemeldinger på hvor imponert de var over Sofiemyr Juniorkorps. Etter spillingen ble det lunch og fri lek i parken. Uheldigvis kom regnet, men mange søkte inn i Energihuset mens noen trakterte grillene og serverte pølser på utsiden. Andre syntes det var kjempemorsomt å bli skikkelig gjennomvåt uten å ha vært i bassenget. Ikke rart mange var slitne da vi endelig fikk plassert oss i bussen hjemover.

Ved kirken ventet foreldre og søsken, og det gikk opp for noen musikanter at de helt hadde glemt å ringe hjem slik de hadde lovet. Og da kan man vel si at det var en fin tur som satte et flott punktum for korpsåret.

   

Bilder fra Lillehammerturen 2009  Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.hornet.no__________Sofiemyr Skolekorps__________Kontakt: webmaster@hornet.no