Sofiemyr Skolekorps
Velkommen til Sofiemyr skolekorps og hornet.no
 • Hva skjer    • Bli musikant    • Om korpset    • Styret og komiteer    • Aktuelt    • Fotoalbum    • Musikken vi spiller     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 946 279

 

 Hovedkorpset på sommertur 2012

Korpstur til Danmark 24. juni – 1. juli 2012.
Når man er med i Sofiemyr skolekorps lærer man ikke bare å spille kul musikk av høy kvalitet. Man får også være med på korpstur! I år gikk turen til Skallerup Klit i Danmark.

Mens foreldrene stod i regnvær og vinket farvel til sine håpefulle, satte bussen med Jan Ove fra Ringebu Bilruter kursen mot Larvik og deretter videre med ferje til Hirtshals.
En kort kjøretur fra Hirtshals ligger Skallerup Klit; et kjempefint feriesenter med masse aktivitetstilbud. Det mest populære var kanskje badeland med vannsklier og boblebad. Vi bodde i store feriehus med god standard. På den største hytta hadde vi base hvor måltider ble inntatt i fellesskap, det ble framført underholdning på kveldene og ellers var det stedet å henvende seg for det meste. Her kunne man få låne en fotball, få satt på plaster, en god klem av Sigrun eller en lekestund med Ida!
I løpet av uka utførte korpset to spilleoppdrag; en konsert i Hjørring og en i Løkken. Begge steder kun en kort kjøretur fra Skallerup Klit.
Formålet med korpsturen er ikke først og fremst å spille, men å kose seg og finne på morsomme ting sammen. Vi var bl.a. på dagstur til Århus med muligheter for shopping. Vi fikk en hel dag i Fårup sommerland hvor både Lynet, Falken, Flagermusen og andre hviiinende forlystelser måtte prøves opptil flere ganger. For de som ønsket en søtere opplevelse var Fårup Super tingen å bestille; den inkluderer nemlig både flødebolle, guf og syltetøy!
For sene kvelder og for lite søvn til tross; det var fremdeles krefter igjen til noen runder i taxfributikken på båten hjem.
På kvelden søndag den 1. juli ramlet vi glade og slitne ut av bussen ved Sofiemyr kirke vel vitende om at nå var det et år til neste tur.
Kort oppsummert: en flott uke med mange fine opplevelser, et unikt samhold med en fantastisk gjeng!

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.hornet.no__________Sofiemyr Skolekorps__________Kontakt: webmaster@hornet.no