Sofiemyr Skolekorps
Velkommen til Sofiemyr skolekorps og hornet.no
 • Hva skjer    • Bli musikant    • Om korpset    • Styret og komiteer    • Aktuelt    • Fotoalbum    • Musikken vi spiller     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 954 052

 

 Sofiemyr skolekorps på 2. plass i NM 2013 for skolekorps
Caroline Sponheim på fløyte, Anne Persson på altsax og Emilie Thomassen på klarinett venter på resultatene
 
Caroline Sponheim på fløyte, Anne Persson på altsax og Emilie Thomassen på klarinett venter på resultatene
 
Sara Dahl på kornett og Lene Johaug Karlsen på klarinett er fornøyd med prestasjonen
 
Sara Dahl på kornett og Lene Johaug Karlsen på klarinett er fornøyd med prestasjonen
 
Korpset tar imot applausen
 
Korpset tar imot applausen

En flott innsats førte til at Sofiemyr skolekorps igjen gikk nesten til topps i norgesmesterskapet for skolekorps 22. juni 2013. Korps fra hele Norge var samlet i Larvik helgen 22.-23. juni for å konkurrere i alle klasser. Det var seks skolekorps som konkurrerte i 1. divisjon for skolekorps janitsjar. Under ledelse av dirigent Idar Torskangerpoll tok Sofiemyr 2. plass med 93 poeng av 100 oppnåelige. Vinneren ble Ulriken Janitsjar fra Bergen som fikk 94 poeng. Foruten Sofiemyr og Ulriken var de andre korpsene i 1. divisjon Eidanger pike og guttekorps fra Telemark som kom på 3. plass med 91 poeng, på delt 4. plass Madlamark skolekorps fra Stavanger og Strusshamn skoles musikklag fra Hordaland med 89 poeng og på 6. plass Lørenskog skolekorps fra Akershus med 88 poeng.

Korpset spilte 3 satser fra et verk skrevet av den amerikanske komponisten Stephen Mellio som heter Stormworks. Stykket består egentlig av totalt 24 satser og Sofiemyr spilte de 3 første satsene fra dette verket. Stormworks handler om "det å leve - det å være i en storm".

Bak suksessen står foruten dirigent Idar Torskangerpoll og alle musikantene mange dyktige folk. Både styret og foreldre har jobbet for denne suksessen, men uten hovedkorpsleder Sigrun Adolfsen og hennes team ville ikke musikantene vært i stand til å yte på dette høye nivået. De legger til rette alt på øvelsene slik at dirigent og musikanter kan konsentrere seg om sine musikalske oppgaver. Vi gratulerer både musikanter, dirigent og de som står bak med en flott plassering.

Etter bragden i Larvik går nå turen til Danmark hvor korpset foruten å spille konserter også skal benytte anledningen til ikke minst å dyrke det sosiale livet i korpset, og hvile ut etter en hektisk sesong med gode resultater.

Se omtale i ØB her

22.6.2013, tekst Asbjørn Løken / foto Ingrid Løken

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.hornet.no__________Sofiemyr Skolekorps__________Kontakt: webmaster@hornet.no