Print this page
Sofiemyr skolekorps vinner av Akershusmesterskapet for skolekorps
 En forn°yd og stolt dirigent Idar Torskangerpoll
 
En forn°yd og stolt dirigent Idar Torskangerpoll
  Kveldens konfransier - den mest kunnskapsrike korpsperson i Akershus
 
Kveldens konfransier - den mest kunnskapsrike korpsperson i Akershus
  Jubelen sto i taket da seieren var et faktum
 
Jubelen sto i taket da seieren var et faktum

Sofiemyr skolekorps vant Akershusmesterskapet for skolekorps for 6. gang på rad.

En flott innsats førte igjen til at Sofiemyr skolekorps vant Akershusmeserskapet for skolekorps 8. mars 2013. Det var fem skolekorps som konkurrerte i 1. divisjon for skolekorps janitsjar. Under ledelse av dirigent Idar Torskangerpoll tok Sofiemyr seieren med 89 poeng av 100 oppnåelige. De andre korpsene i 1. divisjon var:
Rælingen skolekorps 88 poeng
Nordre Nesodden skolekorps 85 poeng
Nes skolekorps 84 poeng
Lørenskog skolekorps 84 poeng

Korpset spilte 3 satser fra et verk skrevet av den amerikanske komponisten Stephen Mellio som heter Stormworks. Stykket består egentlig av totalt 24 satser og Sofiemyr spilte de 3 første satsene fra dette verket. Stormworks handler om "det å leve - det å være i en storm".

Bak suksessen står dyktige korpsledere og en dyktig dirigent. Uten disse ville ikke musikantene vært i stand til å yte på dette høye nivået. Vi gratulerer både musikanter og de som står bak med seieren.

Lørdag 9. mars deltok også Sofiemyrs juniorkorps i Akershusmesterskapet. De gjorde en fantastisk prestasjon med sitt Afrika program. Vi gleder oss til å høre med fra juniorene i tiden som kommer.

Etter det gode resultatet i Akershusmesterskapet ser nå korpset fremover til deltakelse og ny konkurranse i Norgesmesterskapet i juni, men først kommer vi til bl.a. å høre korpset på 17. mai.

Se omtale i ØB her

9.3.2013, tekst og foto Asbjørn Løken